Misc

Julcsi és Niek esküvője igazán különleges hangulatú volt. Ennek egyik általam már többször tapasztalt oka a “vegyes házasság”. Niek holland származású, de családja tagjai között sok a filippinó is. Így tökéletesen kevert násznép kerekedett ki a nagy napra. Esküvői fotóikat gyönyörű napsütéses időben, fantasztikus körülmények között tudtam elkészíteni attól függetlenül is, hogy a szertartás után, a lagzi előtt adódott rá csak lehetőség.

Julcsi a futás szerelmese, kedvese pedig röplabdázik, így természetes volt, hogy a kreatív fotózás során ezeket a vonalakat is megörökítettük. 🙂 A hangulat nagyon-nagyon jó volt, azt hiszem ez a képeken látható is. Az esti vacsora és az azt követő buli fergetegesen sikerült egy igencsak magas színvonalon játszó zenekar vezérletével.

Azt hiszem szerencsés vagyok, hogy ismét ilyen kedves párt és násznépet kaptam, akikkel öröm volt dolgozni. Ugyan vasárnap kissé fáradt voltam, de a végeredmény láttán megérte. Fogadjatok hát szeretettel egy kis válogatást ezekből a képekből.

 

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment